Personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
home
Fotowissel
Fotowissel

nieuwsbriefOnderstaand de nieuwsbrief over het weer opstarten
van activiteiten van de PV BZK

Beste leden van de PV BZK

 

We willen jullie hierbij vanuit onze personeelsvereniging informeren dat we in deze lastige tijden bezig zijn activiteiten te organiseren. We willen met ingang van september proberen om toch weer het een en ander op te starten.

Helaas hebben de door de Personeelsvereniging van BZK geplande workshops, cursussen en activiteiten de afgelopen maanden door de coronacrisis geen doorgang kunnen vinden.

Wel is Pilatus de afgelopen maanden deels digitaal en deels met gepaste afstand in de buiten lucht aangeboden. De Spaanse lessen die aanvankelijk gestopt waren worden nu ook weer online via Webex aangeboden.

 

We zijn aan het bekijken hoe we onze activiteiten voorlopig ‘covid-19 proof’ kunnen organiseren. Thuiswerken blijft voor de medewerkers van het ministerie nog steeds de norm.

 

In het najaar willen we weer een aantal activiteiten inplannen, zoals de groen workshop en Pilatus.

Er wordt nog onderzocht wat we nog meer kunnen organiseren en daarvan worden jullie tijdig geïnformeerd. Kijk op de website www.pvbzk.nl voor actuele informatie.

In september opent dansvereniging Davora weer haar deuren met een gratis proefles (met een aantal maatregelen) op woensdag 2 september. Aanmelden kan bij Davora.

 

Het jaarverslag 2019 ligt klaar voor de Algemene Leden vergadering. Zodra dit mogelijk is zullen we onze ledenvergadering plannen. Ook verwelkomen wij graag twee nieuwe bestuursleden Marleen van Poeldijk en Aad van Wijk die ons team komen versterken. Vacatures voor nieuwe bestuursleden staan nog steeds open, dus mochten jullie actief willen meehelpen neem dan contact op met de personeelsvereniging.

 

We zouden het bijzonder op prijs stellen als jullie ideeën hebben voor leuke activiteiten die veilig kunnen worden gehouden – stuur daarvoor een mail naar de postbus Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Het coördinatiepunt en het bestuur van de Personeelsvereniging PV BZK