Personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
home
Fotowissel
Fotowissel

Tennisvereniging BiZaKo

tennisbal

De tennisvereniging BiZaKo bestaat sinds 1981 en staat voor gezelligheid. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom. Aangezien gezelligheid voorop staat, worden er per seizoen een aantal recreatieve toernooien georganiseerd, waar leuke prijzen te winnen zijn. Elk jaar wordt het tennisseizoen afgesloten met een gezellige avond. Het seizoen loopt van eind maart tot medio december. Voor wintertennis kan je elke dag de baan op. In 2010 is de samenwerking met de tennisvereniging Justitie begonnen en staat de vereniging open voor medewerkers van alle ministeries.

groepsfoto toernooi 28 juni 2

Samenstelling bestuur
-         Henk van Leersum (voorzitter)
-         Judith Alkema (penningmeester)
-         Patricia Elsakkers (secretariaat)

Tennisseizoen
Het tennisseizoen loopt van eind maart tot medio december. We spelen op 2 kunstgras banen met als voordeel dat na eventuele regen er weer snel kan worden gespeeld. Op woensdag is er 1 kunstgras baan en 1 gravel baan ter beschikking. Op de vrijdag avond is er uiteraard verlichting. Van december t/m maart kan dagelijks getennist worden na aanschaf van een winterkaart (niet in de avonduren). Er zijn altijd leden, die zich niets aantrekken van de kou, dus in de winter wordt er ook zeker gespeeld. Via whatsapp houden we kontakt met elkaar, zodat er nooit iemand tevergeefs op de baan staat.

Locatie
Tennispark Hanenburg
Daal en Bergselaan 3
2565 AB Den Haag

Tijden
Woensdagmorgen van 10.00 - 12.30 uur
Vrijdagavond van 19.00 - 22.00 uur
Zondagmiddag van 13.00 - 17.30 uur

Tennistoernooien 2018
8 april: Openingstoernooi
24 juni: Zomertoernooi

afscheid_Kitty_Colsen

 

Bij het afsluitende toernooi wordt om de "Kitty Colsen wisselbeker" gespeeld.

 


De contributie bedraagt per persoon per seizoen

Voor PVBZK-leden: € 225,00. Voor introducés: € 235,00. Deze bedragen zijn inclusief parkkaart, administratiekosten en dergelijke. Bij aanvang van het seizoen ontvangt iedereen een blik ballen. De winterkaart (apart aan te schaffen) bedraagt € 50,-.

Kennismaken?
Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom, kom gerust een eens een paar uurtjes geheel vrijblijvend meespelen! Graag wel van tevoren aanmelden op e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact 
Patricia Elsakkers (secretariaat)
M   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.