Personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
home
Fotowissel
Fotowissel

Autoclub

Op 22 september 1977 werd de Autoclub BZK opgericht, welke een onderafdeling is van de Personeelsvereniging Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (PVBZK).

2cv_autoHet bestuur bestaat uit:
Peter Kloek (voorzitter)
vacature (secretaris)
Jan van Wel (wnd. penningmeester)

De club stelt zich ten doel:

  • haar leden de mogelijkheid te bieden tot en de weg te wijzen naar een zo economisch mogelijk en veilig gebruik van hun auto;
  • de belangen van de aangesloten leden zoveel mogelijk te behartigen.
De club tracht dit doel te bereiken door het aanbieden van een verantwoorde autoverzekering tegen een gereduceerd tarief (10%) bij Centraal Beheer te Apeldoorn.

Verder worden activiteiten ontwikkeld die met autorijden te maken hebben. Ook wordt er korting verstrekt op entreebewijzen voor de Auto-RAI, Motor-RAI en de Caravan-RAI.

Jaarlijks wordt getracht een excursie te organiseren naar een autofabriek of een bedrijf dat iets met de auto te maken heeft. Afgelopen jaren zijn bezoeken gebracht aan onder andere Volvo te Born, Volkswagen, Ford en Opel in België, Koni, Bova Autobusfabriek en Hoogovens.

De contributie bedraagt € 3,50 per jaar, over te maken op ING rekening NL 89 INGB 0004064949 t.n.v. Autoclub BZK te Waddinxveen. Om lid te kunnen worden van de Autoclub moet je lid zijn van de personeelsvereniging BZK. De contributie voor de PVBZK bedraagt € 1,00 per maand, informatie over het lidmaatschap vind je hier.

Klik hier voor het aanmeldingsformulier van de autoclub>>

Vragen kun je stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of neem schriftelijk contact op met:
Autoclub BZK
de heer  J.W. van Wel,
p/a Roosje Voshoeve 68
2743 HS Waddinxveen