Skip to main content

Personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties06-50079763

PV Doc-Direkt-Winschoten

Wij zijn de personeelsvereniging van Doc-Direkt locatie Winschoten, een subvereniging van PVBZK. We tellen ongeveer 60 leden.

Doelstelling is het bevorderen van de saamhorigheid door middel van een uitgebreid activiteitenprogramma voor ontspanning en gezelligheid.Regelmatig organiseren wij activiteiten voor onze leden. Ons uitgangspunt is: 'voor elk wat wils!'

Zoekt u contact met ons?
Truus Esman, secretaris                       mail:    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Annemarie Nanninga, penningmeester     mail:    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De contributie bedraagt € 3,- p.p. per maand
(incl. € 1,- PVBZK die via de salarisadministratie wordt ingehouden).

 

Een korte impressie en wat foto's van ons bezoek aan RTV Noord :

Donderdag 17 april heeft Personeelsvereniging Doc-Direkt te Winschoten een bezoek gebracht aan RTV Noord. Met de trein van half 3 zijn we vertrokken uit Winschoten naar Europapark Groningen. De rondleiding was mede door onze gidsen die ons gastvrije onthaalden een geslaagd bezoek. Naar aanleiding van vele positieve reacties kijken we terug op een uitermate informatief en prettig bezoek. Aansluitend hebben we bij De Wok Euroborg genoten van overheerlijk eten en drinken.

 

Onderstaand kun je een greep zien uit de activiteiten die wij de afgelopen tijd zoal hebben georganiseerd:

docdirect6Meyer Werfft

Even over de grens in Papenburg vind je Meyer Werft, een familiebedrijf die opgericht is in 1795. Het bedrijf heeft wereldwijd een uitstekende reputatie op het gebied van de scheepsbouw.

docdirect5


Het was een interessante rondleiding met aansluitend een koud en warm buffet bij Schnitzel- und Buffethaus Olle Rheen in Rhede.

 

docdirect4

Kerstworkshop

Elk jaar organiseren wij een kerstworkshop. Altijd weer een gezellige knutselavond met meestal een vast groepje van ongeveer 10 dames, waarbij een ieder z’n creativiteit kwijt kan.  

 

 

docdirect3Barbecue

Woensdag 3 juli vond, ter inleiding van de zomer onze bbq plaats. Deze bijna jaarlijkse traditie werd gehouden in het Rozenpaviljoen te Winschoten. Ruim 30 leden waren aanwezig.

 

 


Rondleiding Vegter

docdirect 1Dit jaar organiseerden we een rondleiding bij de bekende Vegter-rolletjes. Banketfabriek Jac. Vegter B.V. is sinds 1874 gevestigd aan de Sluiskade te Hoogezand. Vroeger was het bedrijf gelegen aan het Winschoterdiep, de vaarroute die de veenkoloniën met de stad Groningen verbond. Rondom de sluis te Martenshoek ontstond een handelscentrum omdat dat één van de weinige plekken was waar men van boord ging om boodschappen te doen.

docdirect 2Tegenwoordig is het bedrijf vooral bekend van de Vegter’s Rolletjes.