Skip to main content

Personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties06-50079763

Voor elk wat wils!

Voor elk wat wils!

Datum: 27 Mei 2023 - 13:00
Dit evenement is afgelopen

Oranjevaart met de Ooievaart

Den Haag is al vier eeuwen de residentie van de familie van Oranje-Nassau. Op verzoek van Prins Maurits zijn ongeveer 400 jaar geleden de grachten rondom het centrum van de stad gegraven om ons te weren tegen de Spanjaarden. Tijdens onze Oranjevaart staan wij onder meer stil bij de Koninklijke sporen die Den Haag over de eeuwen heen heeft opgebouwd, zoals de Koninklijke Stallen en de Paleistuinen.

Let op: er is een beperkt aantal plekken (26) en vol = vol!

Praktische gegevens:

Dag:

donderdag 27 april 2023

Vertrektijd:

13.00 uur tot 14.30 uur (graag een kwartier voor vertrek melden s.v.p.).

Locatie:

Bierkade 18b, centrum Den Haag (hoek Spui).

Een speciale prijs omdat onze koning jarig is:

€9,00 voor PVBZK-leden en €9,00 voor maximaal één introducé (incl. kleine verrassing)

Aanmelden:

Aanmelden en betalen kan uitsluitend met dit formulier en uiterlijk t/m zondag 23 april 2023 (of zo lang er nog plaats is). De PV heeft de boot afgehuurd; er kan geen restitutie plaatsvinden!

Annulering deelname
Ben je niet in de gelegenheid te komen dan is restitutie helaas niet mogelijk. Wel is het mogelijk iemand anders voor jou in de plaats te laten deelnemen. Neemt iemand anders jouw plaats in, stuur dan uiterlijk 23 april een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nog geen lid?

Ben je nog geen lid van de PV en wil je je aanmelden voor deze gezellig boottrip, wordt dan nu lid voor €1,00 per maand. Lees hier hoe je lid kunt worden.

Wat neem je wel/niet mee:

We gaan uit van mooi weer, toch heeft de PV gezorgd voor mooi-weer-garantie, zekerheid voor alles….dus als er twee dagen voor vertrek overwegend slecht weer wordt voorspeld, kan de boottrip worden geannuleerd en verzet worden naar een dag met betere weersvoorspellingen. Voor een goede communicatie is het daarom een ‘must’ om het telefoonnummer van zowel het lid als van de introducé op het aanmeldingsformulier te vermelden.

Bij mooi weer is een parasol niet aan te raden omdat deze het uitzicht van de andere opvarenden kan belemmeren. Een goed humeur echter verhoogt zeker de vaartvreugde!

Meer informatie:

- Voor administratieve informatie bel of mail met Marija Popovska 06 50079763/pvbzk@minbzk.nl

- Voor organisatorische informatie bel of mail met Wilma den Heijer 06 42757642/Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Voor elk wat wils!

De PV-BZK organiseert jaarlijks zeer verschillende activiteiten.

Doelstelling is het bevorderen van de saamhorigheid door middel van een uitgebreid activiteitenprogramma voor ontspanning en gezelligheid.

Ons uitgangspunt is: 'voor elk wat wils!'

Onderstaand kun je een greep zien uit de activiteiten die de PVBZK de afgelopen tijd zoal heeft georganiseerd. De PV probeert alles tegen zeer voordelige prijzen en soms zelfs kostenloos aan te bieden.

Heb je zelf een goed idee voor een workshop, deelname aan een sportevenement of een bijzondere activiteit?

Neem dan contact op via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.