Skip to main content

Personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties06-50079763

Voor elk wat wils!

Voor elk wat wils!

Datum: 13 februari 2024 - 12:00
Dit evenement is afgelopen

Lunchwandeling historische beroemdheden

Deze wandeling door het centrum van Den Haag gaat langs allerlei verschillende plekken waar bekende figuren uit voorgaande eeuwen ook ooit zijn geweest. Het gaat hierbij om componisten, staatshoofden, uitvinders of figuren die door hun persoonlijkheid wereldberoemd zijn geworden. Onder begeleiding van een gids gaat deze toer langs straten en panden waar deze historische personen eveneens hun stappen hebben gezet. Het start- en eindpunt zijn bij het hek aan de Turfmarkt en de duur is circa een uur.

Let op: er is een beperkt aantal plekken (12) en vol = vol!

De officiële prijs is € 5,00. De PVBZK biedt het aan voor:
€ 2,50 voor PVBZK-leden;
€ 2,50 voor maximaal één introducé.

Praktische gegevens
Dag:
Dinsdag 13 februari 2024

Tijd:
12.00 – 13.00 uur
Locatie

BZK Turfmarkt 147, 2511 DP Den Haag

Aanmelden en betalen:
Aanmelden en betalen kan uiterlijk tot 10 februari 2024 en uitsluitend met dit formulier, of zo lang er plaats is. Je aanmelding is pas geldig als je hebt betaald.

Annulering deelname:

Ben je niet in de gelegenheid te komen dan is restitutie helaas niet mogelijk. Wel is het mogelijk iemand anders voor jou in de plaats te laten deelnemen. Neemt iemand anders jouw plaats in, stuur dan uiterlijk 6 februari 2024 een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nog geen lid?
Ben je nog geen lid van de PV en wil je je aanmelden voor de workshop rijgtechniek voor het maken van een armbandje of ketting, word dan nu lid voor € 1,- per maand. Lees hier hoe je lid kan worden.

Meer informatie

M Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
en/of Marija Popovska
T 06-50079763


Voor elk wat wils!

De PV-BZK organiseert jaarlijks zeer verschillende activiteiten.

Doelstelling is het bevorderen van de saamhorigheid door middel van een uitgebreid activiteitenprogramma voor ontspanning en gezelligheid.

Ons uitgangspunt is: 'voor elk wat wils!'

Onderstaand kun je een greep zien uit de activiteiten die de PVBZK de afgelopen tijd zoal heeft georganiseerd. De PV probeert alles tegen zeer voordelige prijzen en soms zelfs kostenloos aan te bieden.

Heb je zelf een goed idee voor een workshop, deelname aan een sportevenement of een bijzondere activiteit?

Neem dan contact op via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.