Spaanse Tapas avond
Onder leiding van enthousiaste en ervaren koks leren jullie de fijne kneepjes van het koken.
- Als je binnenstapt in kookstudio 'Koken Op Maat' in Den Haag, word je meteen ondergedompeld in een stukje prachtige Haagse geschiedenis. Dit pand heeft zijn oorsprong in 1750 en ademt nog steeds de sfeer van die tijd, met talloze originele details, zoals een schitterend rococo plafond. Er wordt gewerkt met 8 fraaie kookwerkplekken en met 8 Boretti fornuizen.
- De koks zullen uitleggen hoe er gewerkt zal worden. Er zullen groepjes van 4 of 5 personen gemaakt worden die onderling kiezen voor de voorgerechtjes, hoofdgerechten en de nagerechten. De voorgerechten zullen tijdens het koken worden rondgebracht. De hoofdgerechten en nagerechten zullen aan de grote gezellige tafel worden genuttigd.
- Er zal gewerkt worden met verse ingrediënten. De ervaren koks zorgen ervoor dat elke deelnemer vertrouwen krijgt in zijn of haar kookkunsten waardoor er een ontspannen sfeer heerst zonder druk of stress.
Let op: er is een beperkt aantal plekken (25) en vol = vol!
Kosten en wat krijg je ervoor:
De officiële prijs is € 72,50 inclusief de aangegeven hoeveelheid drank.
De PVBZK biedt het aan voor:
€ 45,-- voor PVBZK-leden;
€ 45,-- voor maximaal één introducé.
Hierbij zit inbegrepen:
- Je start de avond met een feestelijk ontvangst met een drankje. Een ervaren kok van My Horeca heet je van harte welkom en legt je het programma uit.
- Een maaltijd, bestaande uit drie vaste gangen of een driegangen hapjes menu met meerdere kleine gerechtjes, tapas of amuses per gang. (4 gerechten per gang ( vis, vlees , vegetarisch e.a.)
- Er zal gewerkt worden in groepjes van 4 of 5 personen. Onderling zal gekozen worden wie wat doet.
- Een drankarrangement met 6 drankjes (gemiddeld) per persoon, wijn, bier of frisdrank.
- Voldoende begeleiding, instructie en een afwasser.
- Onbeperkt koffie of thee.
- Karaffen water.
- Koken met alleen maar dagverse ingrediënten.
- Een schort in bruikleen.
- Muzikale omlijsting.
- Een receptenboekje. Deze krijg je mee naar huis of zal digitaal worden toegestuurd omdat erin de kookstudio wordt gewerkt met een kladversie.
- Tijdsduur: vier uur.
Met dieetwensen wordt rekening gehouden. Graag twee weken van te voren de dieetwensen doorgeven aan pvbzk@minbzk
Praktische gegevens
Dag:
Donderdag 21 maart 2024
Tijd:
18.00 – 22.00 uur
Locatie:
Y Horeca Events (my-horeca.nl)
Prinsengracht 40 in Den Haag
Bereikbaarheid (ov):
OV: Zowel tram 2 en 6 stoppen vlakbij en ook randstadrail 3 en 4 (uitstaphalte is: Grote Markt en Den Haag)
Auto:
Q-Park Grote Markt of Q-Park City Parking, ParkBee Paviljoensgracht
Aanmelden en betalen:
Aanmelden en betalen kan uiterlijk tot donderdag 7 maart 2024 en uitsluitend met dit formulier, of zo lang er plaats is. Je aanmelding is pas geldig als je hebt betaald.
Minimumaantal deelnemers: 10
Maximumaantal deelnemers: 25
N.B.: Bij minder dan 10 aanmeldingen gaat deze workshop niet door. Je krijgt dan het cursusgeld retour.
Annulering deelname:
Ben je niet in de gelegenheid te komen dan is restitutie helaas niet mogelijk. Wel is het mogelijk iemand anders voor jou in de plaats te laten deelnemen. Neemt iemand anders jouw plaats in, stuur dan uiterlijk 19 maart 2024 een mail naar
Nog geen lid?
Ben je nog geen lid van de PV en wil je je aanmelden voor de workshop My Horeca, word dan nu lid voor € 1,- per maand. Lees hier hoe je lid kan worden.
Meer informatie
M
en/of Hannie Tokkie (
T 06-40452200