Skip to main content

Personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties06-50079763

  • Voor elk wat wils!

  • Voor elk wat wils!

Datum: 23 mei 2024 - 15:00
Volgeboekt!

Sushi workshop 23 mei

De Sushimeisjes: twee meisjes uit Den Haag die een passie delen voor Sushi. Ze zijn begonnen in een klein winkeltje en inmiddels gegroeid tot twee restaurants in Den Haag. In deze restaurants kunt je genieten van dag verse sushi, met liefde bereid. Hierbij zetten zij ook duurzaamheid centraal. 

Onder het genot een van een drankje wordt de basis van het sushi maken behandeld: van ingrediënten tot het rollen, snijden en uiteraard uiteindelijk het opeten van de sushi! Borrel gezellig na en geniet van al het lekkers wat u bereid heeft. De Sushi Workshop bestaat uit diverse garnaal-varianten. Uiteraard zijn er voor de liefhebbers ook vegetarische opties. 

Let op: er is een beperkt aantal plekken (20) en vol = vol!

Kosten en wat krijg je ervoor:

De officiële prijs is € 45,50. De PVBZK biedt het aan voor:

€ 25,00 voor PVBZK-leden;
€ 25,00 voor maximaal één introducé.

Praktische gegevens
Dag:
Donderdag 23 mei 2024

Tijd:
15.00 – 17.00 uur

Locatie

De Sushimeisjes

Valkenboskade 622, 2563 JP Den Haag

De Sushimeisjes - Bestel online!

Aanmelden en betalen:
Aanmelden en betalen kan tot 14 mei en uitsluitend met de button “aanmelden”. Als deze button niet zichtbaar is, dan is het evenement “geannuleerd", “vol" of de uiterste inschrijfdatum is verstreken.

Je aanmelding is pas geldig als je hebt betaald!

Annulering deelname:

Ben je niet in de gelegenheid te komen dan is restitutie helaas niet mogelijk. Wel is het mogelijk iemand anders voor jou in de plaats te laten deelnemen. Neemt iemand anders jouw plaats in, stuur dan uiterlijk 21 mei 2024 een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nog geen lid?
Ben je nog geen lid van de PV en wil je je aanmelden voor de workshop rijgtechniek voor het maken van een armbandje of ketting, word dan nu lid voor € 1,- per maand. Lees hier hoe je lid kan worden.

Meer informatie

M Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
en/of Marija Popovska
T 06-50079763


Voor elk wat wils!

De PV-BZK organiseert jaarlijks zeer verschillende activiteiten.

Doelstelling is het bevorderen van de saamhorigheid door middel van een uitgebreid activiteitenprogramma voor ontspanning en gezelligheid.

Ons uitgangspunt is: 'voor elk wat wils!'

Onderstaand kun je een greep zien uit de activiteiten die de PVBZK de afgelopen tijd zoal heeft georganiseerd. De PV probeert alles tegen zeer voordelige prijzen en soms zelfs kostenloos aan te bieden.

Heb je zelf een goed idee voor een workshop, deelname aan een sportevenement of een bijzondere activiteit?

Neem dan contact op via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.