Skip to main content

Personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties06-50079763

  • Voor elk wat wils!

  • Voor elk wat wils!

Datum: 14 mei 2024 - 18:00

Padeltoernooi

King of the Court start met een spannend moment: de loting. Op welke padelbaan mogen jullie de eerste wedstrijd spelen? Het doel van dit event is namelijk om op baan 1 je laatste wedstrijd te winnen. Bij King of the Court speel je meerdere padelwedstrijden samen met jouw partner. Om het kwartier wordt er gewisseld. Sta je op dat moment op voorsprong? Dan schuif je een baan omhoog. Als je een wedstrijd verliest, ga je een baan omlaag. Door het doorschuifsysteem komen de meest aan elkaar gewaagde teams automatisch tegenover elkaar te staan. De twee teams die de laatste ronde op baan 1 terechtkomen, spelen nog een finale voor de hoofdprijs. Alle overige padelspelers verzamelen zich rond het centre court om jullie aan te moedigen. Win je de finale op baan 1? Dan mogen jij en je partner zich de King of Queen of the Court noemen! 

Er is ook een prijs voor de winnaar!

Kosten en wat krijg je ervoor:

De officiële prijs is € 32,00. De PVBZK biedt het aan voor:

€ 17,50 voor PVBZK-leden;
€ 17,50 voor maximaal één introducé.

Praktische gegevens
Dag:
Dinsdag 14 mei 2024

Tijd:
18.00 – 19.00 uur

Locatie:

Klatteweg 125, 2597 KA Den Haag

Aanmelden en betalen:
Aanmelden en betalen kan uiterlijk tot  30 april 2024 en uitsluitend met de button “aanmelden”. Als deze button niet zichtbaar is, dan is het evenement “geannuleerd", “vol" of de uiterste inschrijfdatum is verstreken.

Je aanmelding is pas geldig als je hebt betaald!

Annulering deelname:

Ben je niet in de gelegenheid te komen dan is restitutie helaas niet mogelijk. Wel is het mogelijk iemand anders voor jou in de plaats te laten deelnemen. Neemt iemand anders jouw plaats in, stuur dan uiterlijk  30 arpil een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nog geen lid?
Ben je nog geen lid van de PV en wil je je aanmelden voor de workshop rijgtechniek voor het maken van een armbandje of ketting, word dan nu lid voor € 1,- per maand. Lees hier hoe je lid kan worden.

Meer informatie

M Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
en/of Marija Popovska
T 06-50079763


Voor elk wat wils!

De PV-BZK organiseert jaarlijks zeer verschillende activiteiten.

Doelstelling is het bevorderen van de saamhorigheid door middel van een uitgebreid activiteitenprogramma voor ontspanning en gezelligheid.

Ons uitgangspunt is: 'voor elk wat wils!'

Onderstaand kun je een greep zien uit de activiteiten die de PVBZK de afgelopen tijd zoal heeft georganiseerd. De PV probeert alles tegen zeer voordelige prijzen en soms zelfs kostenloos aan te bieden.

Heb je zelf een goed idee voor een workshop, deelname aan een sportevenement of een bijzondere activiteit?

Neem dan contact op via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.