Skip to main content

Personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties06-50079763

Voor elk wat wils!

Voor elk wat wils!

Datum: 02 Mei 2024 - 15:00
Geannuleerd
Dit evenement is afgelopen

Workshop zeep maken

Je gaat je eigen zeepjes maken met kleuren en geuren en in vormen die je zelf uitkiest. We maken een stuk zeep (normal formaat) en een paar kleine zeepjes (formaat ijsklontje). We werken met gietzeep. Dat is een soort zeep die bij verwarming vloeibaar wordt en weer stolt als het afkoelt. Het is ook mogelijk om aan de zeep natuurlijke ingredienten toe te voegen om een scrubzeep te maken.
Met de kleine zeepjes kan je daarna nog een zeepketting maken.  Het is creatief, leuk om te doen en het ruikt bovenal heerlijk!

Kosten en wat krijg je ervoor:

De officiële prijs is € 37,50. De PVBZK biedt het aan voor:

€ 20,00 voor PVBZK-leden;
€ 20,00 voor maximaal één introducé.

Praktische gegevens
Dag:
Donderdag 2 mei 2024

Tijd:
15.00 – 17.00 uur

Locatie

Creamina, Keukenhoflaan 57 in Den Haag

Aanmelden en betalen:
Aanmelden en betalen kan uiterlijk tot 20 april 2024 en uitsluitend met de button “aanmelden”. Als deze button niet zichtbaar is, dan is het evenement “geannuleerd", “vol" of de uiterste inschrijfdatum is verstreken.

Je aanmelding is pas geldig als je hebt betaald!

Annulering deelname:

Ben je niet in de gelegenheid te komen dan is restitutie helaas niet mogelijk. Wel is het mogelijk iemand anders voor jou in de plaats te laten deelnemen. Neemt iemand anders jouw plaats in, stuur dan uiterlijk  30 arpil een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nog geen lid?
Ben je nog geen lid van de PV en wil je je aanmelden voor de workshop rijgtechniek voor het maken van een armbandje of ketting, word dan nu lid voor € 1,- per maand. Lees hier hoe je lid kan worden.

Meer informatie

M Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
en/of Marija Popovska
T 06-50079763


Voor elk wat wils!

De PV-BZK organiseert jaarlijks zeer verschillende activiteiten.

Doelstelling is het bevorderen van de saamhorigheid door middel van een uitgebreid activiteitenprogramma voor ontspanning en gezelligheid.

Ons uitgangspunt is: 'voor elk wat wils!'

Onderstaand kun je een greep zien uit de activiteiten die de PVBZK de afgelopen tijd zoal heeft georganiseerd. De PV probeert alles tegen zeer voordelige prijzen en soms zelfs kostenloos aan te bieden.

Heb je zelf een goed idee voor een workshop, deelname aan een sportevenement of een bijzondere activiteit?

Neem dan contact op via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.