Skip to main content

Personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties06-50079763

Voor elk wat wils!

Voor elk wat wils!

Datum: 15 augustus 2024 - 19:00
Volgeboekt!

Musical Disney's FROZEN

Het populaire verhaal van de twee zusjes Elsa en Anna in Arendelle. In dit spannende avontuur neemt prinses Anna ons mee om haar zus Elsa te zoeken, met behulp van de sneeuwman Olaf, het rendier Sven en zijn baasje Kristoff. Kom genieten van de adembenemende decors en special effects. Laat je niet tegenhouden dit bevroren koninkrijk binnen te stappen, het verhaal zal ieder hart laten smelten!

De musical begint om 20.00 uur en betreft een 1e rang ticket vanaf 6 jaar.

De adviesleeftijd is vanaf 6 jaar. Vanwege de lengte van de voorstelling worden kinderen jonger dan 4 jaar helaas niet toegelaten. Personen van 16 jaar of jonger moeten begeleid worden door een volwassene.

Praktische gegevens
Dag:
Donderdag 15 augustus 2024

Tijd:
19.00 – 21.30 uur

Locatie:

AFAS Circustheater | Circusplein 50 | 2586 CZ SCHEVENINGEN

Kosten en wat krijg je ervoor:

De officiële prijs is € 75,00. De PVBZK biedt het aan voor:

€ 30,00 voor PVBZK-leden;
€ 30,00 voor maximaal één introducé.

De voorstelling duurt ca. 2uur en 30minuten incl. pauze

Aanmelden en betalen:
Aanmelden en betalen kan uiterlijk tot 29 juni 2024 en uitsluitend met de button “aanmelden”. Als deze button niet zichtbaar is, dan is het evenement “geannuleerd", “vol" of de uiterste inschrijfdatum is verstreken.

Je aanmelding is pas geldig als je hebt betaald!

Annulering deelname:

Ben je niet in de gelegenheid te komen dan is restitutie helaas niet mogelijk. Wel is het mogelijk iemand anders voor jou in de plaats te laten deelnemen. Neemt iemand anders jouw plaats in, stuur dan uiterlijk 13 augustus een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de naam en contactgegevens van je vervang(st)er.

Nog geen lid?
Ben je nog geen lid van de PV en wil je je aanmelden voor de Musical Disney's FROZEN, word dan nu lid voor € 1,- per maand. Lees hier hoe je lid kan worden.

Meer informatie:
M Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
en/of

Tülay Acun

06 50174548


Voor elk wat wils!

De PV-BZK organiseert jaarlijks zeer verschillende activiteiten.

Doelstelling is het bevorderen van de saamhorigheid door middel van een uitgebreid activiteitenprogramma voor ontspanning en gezelligheid.

Ons uitgangspunt is: 'voor elk wat wils!'

Onderstaand kun je een greep zien uit de activiteiten die de PVBZK de afgelopen tijd zoal heeft georganiseerd. De PV probeert alles tegen zeer voordelige prijzen en soms zelfs kostenloos aan te bieden.

Heb je zelf een goed idee voor een workshop, deelname aan een sportevenement of een bijzondere activiteit?

Neem dan contact op via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.