Skip to main content

Personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties06-50079763

Voor elk wat wils!

Voor elk wat wils!

Datum: 26 juli 2024 - 08:00

City trip naar Arnhem met JenV

Bij voldoende animo gaan we nogmaals op 16 augustus.

Arnhem, gelegen aan de Rijn, staat ook wel bekend als Modestad. Bezoek het Modekwartier in de wijk Klarendal, de zeven straatjes van Arnhem en natuurlijk zijn er ook de grote winkelstraten waar de bekende ketens zijn.  Ook op het gebied van vintage is er veel te vinden in Arnhem.

Maar er is meer te zien en te doen: het station Arnhem Centraal (eyecatcher van de stad), de Rijnkade, de Markt, de Eusebiuskerk met zijn panoramalift en glazen balkons (wie durf?), de stadsbibliotheek, de historische ondergrondse kelders, stadspark Sonsbeek, het Watermuseum, het Wijnmuseum. Kortom, je zult je geen minuut vervelen in deze stad.

Eén van de eyecatchers van de stad: Station Arnhem Centraal. Een architectonisch hoogstandje waar jaren aan gewerkt is, inmiddels beloond met meerdere prijzen. Vooral het golvende dak van het station is bijzonder, dat ‘De Wokkel’ wordt genoemd door inwoners.

Vanaf 8:00 uur verzamelen we in de hal van de Turfmarkt (147). Om 8:30 vertrekt de bus.
Rond 10:30 uur drinken we koffie/cappuccino/thee met appeltaart en slagroom bij Jan’s, de hotspot van de Arnhemse binnenstad. Op verzoek van diverse leden doen we dit keer geen hapje/drankje aan het einde van de middag maar kunnen jullie de dag verder vrij besteden. Daarom ook een lagere ticketprijs.

Vertrek stipt 18:00 uur (vanaf het startpunt) richting Den Haag CS, aankomst circa 20.00 uur.

De kosten zijn € 10,00 p.p. (exclusief 1 euro fee). Tickets verkrijgbaar via https://eventix.shop/nejqntg3.

Aanmelden en betalen:

Aanmelden en betalen kan uiterlijk tot 19 juli 2024 en uitsluitend met de button “aanmelden”. Als deze button niet zichtbaar is, dan is het evenement “geannuleerd", “vol" of de uiterste inschrijfdatum is verstreken.

Je aanmelding is pas geldig als je hebt betaald!

Annulering deelname:
Ben je niet in de gelegenheid te komen, dan is restitutie helaas niet mogelijk. Wel is het mogelijk om iemand anders voor jou in de plaats te laten deelnemen. Neemt iemand anders jouw plaats in, stuur dan uiterlijk woensdag 25 juli 2024 een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de naam van jouw vervang(st)er.

Nog geen lid?
Ben je nog geen lid van de PV en wil je je aanmelden voor de City trip naar Arnhem, word dan nu lid voor € 1,- per maand. Lees hier hoe je lid kan worden.

Meer informatie:

Paulien Kegge

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of

M Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Marija Popovska
T 06 - 50079763

 


Voor elk wat wils!

De PV-BZK organiseert jaarlijks zeer verschillende activiteiten.

Doelstelling is het bevorderen van de saamhorigheid door middel van een uitgebreid activiteitenprogramma voor ontspanning en gezelligheid.

Ons uitgangspunt is: 'voor elk wat wils!'

Onderstaand kun je een greep zien uit de activiteiten die de PVBZK de afgelopen tijd zoal heeft georganiseerd. De PV probeert alles tegen zeer voordelige prijzen en soms zelfs kostenloos aan te bieden.

Heb je zelf een goed idee voor een workshop, deelname aan een sportevenement of een bijzondere activiteit?

Neem dan contact op via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.