Skip to main content

Personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties06-50079763

Voor elk wat wils!

Voor elk wat wils!

Datum: 05 juli 2024 - 08:30

Wandeldag Utrechtse Heuvelrug met JenV

Bij voldoende animo gaan we ook 2 augustus.


Vanaf 8:00 uur verzamelen we in de hal van de Turfmarkt (147). Om 8:30 vertrekt de bus.
We starten bij de Orangerie van Slot Zeist, Zinzendorflaan 1, met thee/koffie (zwart/cappuccino) met appeltaart met/zonder slagroom.

10:30 rijdt de bus in circa 5 minuten verder naar ’t Jagershuys, startplaats voor de wandeling ‘Zeisterbos’ van 6 km starten, rood gemarkeerd op de paaltjes.

Om 12:30 uur verwachten we iedereen terug bij ’t Jagershuys. We rijden we met de bus terug naar Slot Zeist. Ben jij een snelle wandelaar en ben je vroeger terug, het Jagershuys is geopend en ze hebben een fijn terras. 
Zelf terugwandelen naar Slot Zeist kan ook in 32 minuten maar laat dit dan wel even weten.

Bij Slot Zeist kun je een kijkje nemen in het kleine museum beneden links van de VVV en je kunt de Slottuin bewonderen. Je kunt er evt. lunchen (reserveer vooraf bij de Orangerie als je zeker wilt zijn van een plekje) of je start meteen met de volgende wandeling: de beeldenroute Zeist “Van Slot tot Centrum”. Moderne en hedendaagse kunstwerken sieren de Slottuin, de oprijlaan van het Slot, het Broeder- en Zusterplein, de publiekshal van het gemeentehuis en het Walkartpark. Aan de hand van de routebeschrijving (gratis mee te nemen bij slot Zeist) kun je de afstand van de route zelf bepalen. De totale route is 2,5 km en zou je in 1,5 uur kunnen lopen. In het centrum kun je een terrasje pakken of winkelen.
Shoppen in Zeist doe je in Winkelgebied Emmaplein, De Slotlaan, Voorheuvel en Steynlaan. Heb je geen zin om de beeldenroute te doen, kun je natuurlijk ook rechtstreeks naar het centrum wandelen.

Om 16:00 uur is iedereen op de nader af te spreken plek in het centrum waar we de bus nemen naar de Pyramide van Austerlitz, Zeisterweg 98 in WoudenbergDe 36 meter hoge pyramide is in 1804 gebouwd is door napoleontische soldaten. Op deze pyramide staat een obelisk van steen. Deze is tegen betaling te bereiken via een lange trap. Helaas is de pyramide maar beperkt open en ook alleen als er vrijwilligers beschikbaar zijn. Het is desalniettemin leuk om een rondje om de Pyramide te lopen want het is wel een prachtig monument.  

Om 16:30 uur rijden we met de bus een klein stukje verder naar Pannenkoekenhuis Bergzicht voor een hapje en drankje (koffie/thee/fris/biertje of huiswijntje). Je hebt de keuze tussen een paddestoelensoep of een pommodorisoep waarbij je stokbrood met smeerseltjes krijgt.  

Om 18:00 uur vertrekt de bus terug naar het busplatform Den Haag CS.

De kosten zijn € 20,00 p.p. (exclusief 1 euro fee). Tickets verkrijgbaar via https://eventix.shop/nejqntg3.

Aanmelden en betalen:

Aanmelden en betalen kan uiterlijk tot 28 juni 2024.

Je aanmelding is pas geldig als je hebt betaald!

Annulering deelname:
Ben je niet in de gelegenheid te komen, dan is restitutie helaas niet mogelijk. Wel is het mogelijk om iemand anders voor jou in de plaats te laten deelnemen. Neemt iemand anders jouw plaats in, stuur dan uiterlijk woensdag 3 juli 2024 een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de naam van jouw vervang(st)er.

Nog geen lid?
Ben je nog geen lid van de PV en wil je je aanmelden voor de City trip naar Arnhem, word dan nu lid voor € 1,- per maand. Lees hier hoe je lid kan worden.

Meer informatie:

Paulien Kegge

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of

M Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Marija Popovska
T 06 - 50079763

 


Voor elk wat wils!

De PV-BZK organiseert jaarlijks zeer verschillende activiteiten.

Doelstelling is het bevorderen van de saamhorigheid door middel van een uitgebreid activiteitenprogramma voor ontspanning en gezelligheid.

Ons uitgangspunt is: 'voor elk wat wils!'

Onderstaand kun je een greep zien uit de activiteiten die de PVBZK de afgelopen tijd zoal heeft georganiseerd. De PV probeert alles tegen zeer voordelige prijzen en soms zelfs kostenloos aan te bieden.

Heb je zelf een goed idee voor een workshop, deelname aan een sportevenement of een bijzondere activiteit?

Neem dan contact op via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.