Skip to main content

Personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties06-50079763

Voor elk wat wils!

Voor elk wat wils!

Datum: 30 augustus 2024 - 08:45

Fietsdag omgeving Putten, Harderwijk met JenV

Dat de tijd vliegt is wel duidelijk bij deze aankondiging van de jaarlijkse PV-fietsdag. Op vrijdag 30 augustus 2024 wordt de tocht namelijk al voor de dertigste keer gehouden. Er is weer een mooie route uitgezet, deze keer op de Noord-Veluwe tussen Putten en Harderwijk. Onderweg tref je onverwachte dingen aan, zoals een groep pelgrims uit boomstammen gesneden. Kijk ook even bij de schaapskooi aan de rand van de Ermelose heide en zie de maatregelen om de schapen tegen de wolven te beschermen. En leg verderop even aan bij de Zwarte Boer in Leuvenum met een heerlijk terras. En tenslotte: verbaas je over het Beekhuizer Zand, een schilderachtig duingebied in de bossen. We eindigen in Harderwijk aan de boulevard.

Ben je wat eerder op het eindpunt, loop dan door de stadspoort het oude centrum van Harderwijk even binnen. Gezelligheid troef.

Wat krijg je voor € 27,50 op deze dag:

– vervoer per bus van het Ministerie heen naar Putten en terug vanuit Harderwijk. Vertrek zoals altijd SHARP om 08.45 uur;

– koffie/thee met gebak in Putten.

– een stevige fiets met versnellingen (helaas geen e-bikes mogelijk).

– een routebeschrijving met de knooppunten.

– een drankje en hapje op het eindpunt in Harderwijk. We vertrekken om 17.30 uur.

Iedereen kan op eigen gelegenheid en op eigen tempo de route van knap 30 km. rijden. Zorg wel dat je de fiets uiterlijk om 16.00 uur inlevert op parkeerplaats P6 bij het Dolfinarium. Vandaar is het een paar minuten lopen naar restaurant Johannes.

De kosten zijn € € 27,50 p.p. (exclusief 1 euro fee). Tickets verkrijgbaar via https://eventix.shop/nejqntg3

Aanmelden en betalen:

Aanmelden en betalen kan uiterlijk tot 20 augustus 2024 en uitsluitend met de button “aanmelden”. Als deze button niet zichtbaar is, dan is het evenement “geannuleerd", “vol" of de uiterste inschrijfdatum is verstreken.

Je aanmelding is pas geldig als je hebt betaald!

Annulering deelname:
Ben je niet in de gelegenheid te komen, dan is restitutie helaas niet mogelijk. Wel is het mogelijk om iemand anders voor jou in de plaats te laten deelnemen. Neemt iemand anders jouw plaats in, stuur dan uiterlijk woensdag 28 augustus 2024 een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de naam van jouw vervang(st)er.

Nog geen lid?
Ben je nog geen lid van de PV en wil je je aanmelden voor de Fietsdag omgeving Putten, Harderwijk, word dan nu lid voor € 1,- per maand. Lees hier hoe je lid kan worden.

Meer informatie:

Paulien Kegge

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of

M Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Marija Popovska
T 06 - 50079763

 


Voor elk wat wils!

De PV-BZK organiseert jaarlijks zeer verschillende activiteiten.

Doelstelling is het bevorderen van de saamhorigheid door middel van een uitgebreid activiteitenprogramma voor ontspanning en gezelligheid.

Ons uitgangspunt is: 'voor elk wat wils!'

Onderstaand kun je een greep zien uit de activiteiten die de PVBZK de afgelopen tijd zoal heeft georganiseerd. De PV probeert alles tegen zeer voordelige prijzen en soms zelfs kostenloos aan te bieden.

Heb je zelf een goed idee voor een workshop, deelname aan een sportevenement of een bijzondere activiteit?

Neem dan contact op via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.