Skip to main content

Personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties06-50079763

Voor elk wat wils!

Voor elk wat wils!

Op 26 september 2024

Ambtenarenmarathon

Doe mee aan de 8e editie van de Ambtenarenmarathon op 26 september 2024!

Bussloo, 28 juni 2024 – Ambtenaren uit heel Nederland worden uitgenodigd om deel te nemen aan de 8e editie van de Ambtenarenmarathon, die plaatsvindt op donderdag 26 september 2024. Dit jaarlijkse sportevenement, dat inmiddels een vaste traditie is geworden, biedt ambtenaren de perfecte gelegenheid om samen te werken, hun uithoudingsvermogen te testen en te genieten van een dag vol sportiviteit en collegialiteit.

De Ambtenarenmarathon vindt plaats op het prachtige terrein van Leisurelands Bussloo, een ideale locatie voor een dag vol sport en ontspanning. De marathon wordt in teamverband gelopen, waarbij elk team bestaat uit 6 tot 10 lopers. Elk teamlid loopt een ronde van 4,2 km, waardoor de totale afstand van de marathon gezamenlijk wordt afgelegd. Dit unieke format benadrukt niet alleen de fysieke uitdaging, maar ook de teamgeest en samenwerking tussen collega's.

Waarom meedoen?

De Ambtenarenmarathon is meer dan alleen een sportevenement. Het biedt een uitstekende gelegenheid om te netwerken met collega’s uit verschillende overheidsinstellingen, nieuwe contacten te leggen en bestaande banden te versterken. Bovendien is het een leuke en gezonde manier om de werkdruk even achter je te laten en samen met collega's een sportieve prestatie neer te zetten.

Hoe kun je deelnemen?

Inschrijven voor de Ambtenarenmarathon kan eenvoudig via de website www.ambtenarenmarathon.nl. Teams kunnen zich aanmelden tot 19 september. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt en elk jaar is de belangstelling groot! Op dit moment hebben zich al ruim 20 teams aangemeld.

Programma

De dag begint om 11.30 uur met een gezamenlijke warming-up, gevolgd door de start van de marathon om 12 uur. Gedurende de dag zijn er diverse activiteiten en stands op het terrein waar deelnemers kunnen ontspannen, netwerken en genieten van verfrissingen. Na afloop van de marathon is er een feestelijke prijsuitreiking en borrel om de dag in stijl af te sluiten.

Over de locatie

Leisurelands Bussloo biedt een prachtige omgeving met uitgestrekte groenvoorzieningen en waterpartijen, ideaal voor een sportevenement zoals de Ambtenarenmarathon. De faciliteiten zijn uitstekend, met voldoende parkeergelegenheid, kleedruimtes en eet- en drinkgelegenheden voor alle deelnemers.

Meer informatie

Voor meer informatie en het laatste nieuws over de Ambtenarenmarathon, bezoek onze website www.ambtenarenmarathon.nl.

Wij kijken uit naar een succesvolle en inspirerende 8e editie van de Ambtenarenmarathon en hopen zoveel mogelijk ambtenaren te verwelkomen op 26 september 2024!

Einde persbericht

Contactpersoon voor de pers:

Maarten van Vulpen

Communicatie

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Voor elk wat wils!

De PV-BZK organiseert jaarlijks zeer verschillende activiteiten.

Doelstelling is het bevorderen van de saamhorigheid door middel van een uitgebreid activiteitenprogramma voor ontspanning en gezelligheid.

Ons uitgangspunt is: 'voor elk wat wils!'

Onderstaand kun je een greep zien uit de activiteiten die de PVBZK de afgelopen tijd zoal heeft georganiseerd. De PV probeert alles tegen zeer voordelige prijzen en soms zelfs kostenloos aan te bieden.

Heb je zelf een goed idee voor een workshop, deelname aan een sportevenement of een bijzondere activiteit?

Neem dan contact op via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.