Valentijn bonbons workshop
Tijdens deze workshop neemt onze ervaren patissier Kay Suttenland je mee in de betoverende wereld van chocolade. Je leert verschillende technieken om de perfecte bonbon te maken. In 2 tot 2,5 uur leer je hoe je twee soorten vullingen kookt, vormbonbons giet en bonbons met de hand doorhaalt. Naast deze geweldige ervaring ga je natuurlijk ook naar huis met ca. 500 gr. aan eigengemaakte bonbons.
- Leer van een Expert: Onze patissier deelt zijn kennis en passie voor chocolade met jou.
Of je nu een chocolade liefhebber bent of op zoek bent naar een leuke activiteit met vrienden, familie of collega, deze workshop biedt een onvergetelijke ervaring.
- Praktische Ervaring: Maak en proef je eigen creaties tijdens de workshop.
Let op: er is een beperkt aantal plekken (20) en vol = vol!
Praktische gegevens
Dag:
Woensdag 12 februari 2025
Tijd:
18.30-21.30 uur
Organisatie:
Banketbakkerij Plasman, Frederik Hendriklaan 106, Den Haag / hangt een kaartje aan de voordeur waar de bakkerijingang is.
Bereikbaarheid (ov/auto):
Met tram 17, richting Statenkwartier stap je bij de halte Frederik Hendriklaan uit. Daar is betaaldparkeren.
Kosten en wat krijg je ervoor:
De officiële prijs is € 50,00. De PVBZK biedt het aan voor:
€ 25,00 voor PVBZK-leden;
€ 25,00 voor maximaal één introducé.
Aanmelden en betalen:
Aanmelden en betalen kan uiterlijk tot 15 januari 2025 en uitsluitend met de button “aanmelden”. Als deze button niet zichtbaar is, dan is het evenement “geannuleerd", “vol" of de uiterste inschrijfdatum is verstreken.
Je aanmelding is pas geldig als je hebt betaald!
Annulering deelname:
Ben je niet in de gelegenheid te komen dan is restitutie helaas niet mogelijk. Wel is het mogelijk iemand anders voor jou in de plaats te laten deelnemen. Neemt iemand anders jouw plaats in, stuur dan uiterlijk 10 februari een mail naar
Nog geen lid?
Ben je nog geen lid van de PV en wil je je aanmelden voor de workshop, word dan nu lid voor € 1,- per maand. Lees hier hoe je lid kan worden.
Meer informatie:
Marija Popovska
M
T: 06 50 07 97 63