Personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
home
Fotowissel
Fotowissel

Haagse Horeca tour

Doe mee met De Haagse Horeca Tour en ontdek Den Haag! Met de uitgestippelde route en weetjes over bezienswaardigheden onderweg, ga je zelf met een wandelpartner op pad.

 

De vorige PVBZK Haagse Horeca Tour bleek een enorm succes. Veel deelnemers vroegen om een herhaling, dus: hierbij De PVBZK - Haagse Horeca Tour – Editie 2.

Doe mee met De Haagse Horeca Tour en ontdek Den Haag! Met de uitgestippelde route en weetjes over bezienswaardigheden onderweg, ga je zelf met een wandelpartner op pad.
Al wandelend haal je bij vijf horecazaken wat lekkers. Drie daarvan krijg je van de PVBZK. Zo heb jij een leuk en coronaproof uitje en steun je tegelijkertijd de horeca.
Je hebt de keuze uit twee routes, twee data en twee tijdvakken. Om je aan te melden, klik je op het aanmeldformulier bij de route en dag van jouw keuze. Op het aanmeldformulier vul je je gegevens in en geef je je keuze op in welk tijdvak je wilt starten. Kies bij aanmelding de juiste bijbehorende code! De indeling op starttijd, gebeurt door de Haagse Horeca Tour.
De route, jouw persoonlijke starttijd en jouw persoonlijke code (die geef je door als je een hapje bestelt) krijg je na je aanmelding en betaling per mail minimaal twee dagen voor de wandeling van de Haagse Horeca Tour toegestuurd. Met jouw persoonlijke code kun je bij drie horecazaken op je route een hapje halen.

 

 

Zeehelden Route (5 km)

Dit is een prachtig rondje door het kunstzinnige Zeehelden- en stoere Regentessekwartier. Je begint op de Reinkenstraat en loopt via het Prins Hendrikplein, Anna Paulownaplein, de paleistuin en de elektriciteitsfabriek weer terug. Op deze route vind je een geheime doorgang (spannend!) en een hoop mooie street art. En de lekkerste antipasti in Den Haag!

 

Zaterdag 15 Mei – Zeehelden Route (5 km)
Starttijd tussen 12:30 – 13:30  HHT 1
Starttijd tussen 14:00 – 15:00  HHT 2

Startlocatie: Reinkenstraat

Kies bij aanmelding de bijbehordende code! 

Zondag 16 Mei – Zeehelden Route (5 km)
Starttijd tussen 12:30 – 13:30  HHT 3 
Starttijd tussen 14:00 – 15:00  HHT 4

Startlocatie:  Reinkenstraat

Kies bij aanmelding de bijbehordende code! 

Scheveningen Route (8 km)

Met deze route loop je natuurlijk een stukje langs het strand, maar ook door nabijgelegen buurten zoals Belgisch Park en het Statenkwartier. Onderweg leer je over de geschiedenis van Scheveningen: ooit een klein vissersdorp, nu de populairste badplaats van Nederland.

Zaterdag 15 Mei – Scheveningen (8 km)
Starttijd tussen 11:00 en 12:00  HHT 5
Starttijd tussen 12:30 en 13:30  HHT 6

Startlocatie: Oma Toos, Doctor Lelykade 3r, Den Haag

Kies bij aanmelding de bijbehordende code! 

Zondag 16 Mei – Scheveningen (8 km)
Starttijd tussen 11:00 en 12:00  HHT 7
Starttijd tussen 12:30 en 13:30  HHT 8

Startlocatie: Oma Toos, Doctor Lelykade 3r, Den Haag

Kies bij aanmelding de bijbehordende code! 

 Kosten en wat krijg je ervoor

Je betaalt als lid van de PV-BZK € 12,- per aanmelding. Elke aanmelding is geldig voor twee personen. Voor dit bedrag krijg je de wandelroute met weetjes over bezienswaardigheden onderweg en drie gratis horecastops (hiervoor gebruikt je je persoonlijke code).

Op het menu staan allerlei aparte en verrassende lekkernijen. Bij elke stop is er een vegetarische optie.

 

Aanmelden en betalen

Aanmeldien gesloten!

 

Evt. info: Marijcke Gehrke – 06 13 46 24 48.

Je aanmelding is pas geldig als je hebt betaald.

Voor meer informatie, kijk op www.instagram.com/dehaagsehorecatour/. Hiervoor heb je zelf geen Instagram profiel nodig.

Nog geen lid?
Ben je nog geen lid van de PVBZK en wil je je aanmelden voor deze rondleiding? Word dan nu lid voor € 1,- per maand.  Lees hier hoe je lid kunt worden.