Personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
home
Fotowissel
Fotowissel

PV pilatesvanaf 25 januari

 

 

Beste collega’s,

We gaan vanaf 25 januari en in februari weer elke woensdag van 11:00 - 11:45 uur met heerlijke Pilates trainingen aan de slag.

Nog geen ervaring met Pilates? Dit is geen probleem want iedereen kan op eigen niveau meedoen J Elke training zal anders zijn. Dus mocht je een keer niet erbij kunnen zijn dan geeft dat niet.

Zorg dat je geluid uit staat en je beeld aan tijdens de Pilates training. Beeld aan is geen must maar wel gezelliger voor mij J Voel je ook vrij om tijdens de Pilates vragen te stellen en te communiceren en dan natuurlijk met je geluid aan. Na de training is er ook altijd gelegenheid om vragen te stellen. Mocht je in het bezit zijn van een matje gebruik deze dan en zorg anders voor een ruimte met een zachte ondergrond voor de grondoefeningen. Kom je later aanschuiven of moet je eerder moeten vertrekken uit de training dan is dit ook geen enkel probleem. Doe wat je mee kan doen!

“Physical fitness is the first requisite of HAPPINESS“ Joseph Pilates

Je kan je via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aanmelden, dan krijg je een Webex uitnodiging.

Ik kijk naar jullie uit! Tot snel

Cynthia Reith

JenV