Personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
home
Fotowissel
Fotowissel

Dynabandvanaf dinsdag 7 februari

 

 

Beste collega,

Wat leuk dat je meedoet met de Dynaband Workout. Het is geen probleem als je niet beide trainingen kan bijwonen. Elke keer is de training weer anders en doe mee wat je kan.

We gaan tijdens deze trainingen aan de slag met de Dynaband. Een Daynaband is een elastische band van ongeveer 1,5 meter met 2 losse einde (zie afbeelding in de bijlage) waarmee je tijdens de oefeningen weerstand kan creëren. Doordat het een goed alternatief voor de krachttoestellen is, klein en licht van voormaat, is het een zeer populair trainingsmiddel geworden.  Je kan echt heel je lichaam ermee trainen en je hoeft er niet voor naar de sportschool! Ook de weerstand van de band kan je zelf instellen door kleine aanpassingen. Iedereen kan dus op eigen niveau meedoen. Laat je verassen door alle mogelijkheden J

Hieronder vind je de Webex uitnodiging. Mocht je van te voren willen oefenen met Webex dan plan ik graag een oefensessie met je in.

Zorg dat je geluid tijdens de workout uit staat. Na de training zal ik blijven hangen zodat, waar behoefte is, nog nabesproken kan worden.

Je kan je via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aanmelden, dan krijg je een Webex uitnodiging.

“Sweat now, shine later!” J

Met vriendelijke groet,

Cynthia Reith

JenV

0650157309