Personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
home
Fotowissel
Fotowissel

Gymbalvanaf dinsdag 21 februari

 

 

Beste collega,

Wat leuk dat je meedoet met de Gymbal Workout. Laat je elke keer verassen wat er allemaal mogelijk is met de Gymbal want elke Gymbal Workout zal weer anders zijn. Als je maar 1x mee kan doen is dat natuurlijk geen probleem.

Je kan je via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aanmelden, dan krijg je een Webex uitnodiging. Je kan altijd een Webex oefensessie met me inplannen zodat goed voorbereid bent voor het inloggen via Webex voor de training.

Zorg dat je geluid tijden de Workout uit staat. Na de training zal ik blijven hangen zodat, waar behoefte is, nog nabesproken kan worden. En natuurlijk….zorg dat je Gymbal, opgepompt en wel, klaar ligt voor de training. Let er op dat je ondergrond ruw genoeg is zodat de Gymbal niet weg kan glijden (puntje veiligheid). Met een fitnessmatje is dit makkelijk op te lossen. Ik zelf draag het liefst of een strakke sportboek of een korte broek, dat werk iets makkelijke op de bal en voorkom je dat je broek van je billen glipt J

Mocht je nog niet in het bezit zijn van een gymbal, dan heb ik hier een handig overzicht voor de juiste maat:

55 cm – lichaamslengte 140 – 165 cm

65 cm – lichaamslengte 165 – 180 cm

75 cm – lichaamslengte 180 – 195 cm

O.a. Decathlon, Bol.com en Etos verkopen online Gymballen. Ook wel fitnessbal of balans bal genoemd.

“Do good, feel good, look good!”

Met vriendelijke groet,

Cynthia Reith

JenV

0650157309