Personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
home
Fotowissel
Fotowissel

Barista1Donderdag 25 mei

VOLGEBOEKT

 

 

Altijd al een perfecte espresso of een indrukwekkende cappuccino willen maken? Je kennis over koffie en de verschillende zetmethodes bijschaven? In deze workshop komt dit allemaal aan de orde. De workshop bestaat uit, een kort koffiecollege en een slow koffieproeverij. Je gaat aan de slag met het zelf maken van heerlijke espresso’s en cappuccino’s. Ook leer je hoe je melk moet opschuimen en er is ook veel aandacht voor Latte Art. Heb je vragen over je espressomachine, bonenmaler of iets anders wat met koffie te maken heeft. Die vragen kunnen tijdens de workshop worden behandeld.

Let op: er is een beperkt aantal plekken (14) en vol = vol!

Praktische gegevens:

Dag:
Donderdag 25 mei

Tijd:
19.00 uur – 21.30 uur (15 minuten voor aanvang aanwezig zijn)

Locatie:
Op de Weis, Weissenbruchstraat 39, Den Haag

Bereikbaarheid

met OV: Bus 20 en 29 (halte Weissenbruchstraat) of bus 385 en 685 (halte Weissenbruchstraat) of Tram 9(halte Javaburg) en tram 1 (halte Javastraat, 15 minuten lopen) of Den Haag Centraal (15 minuten lopen)

Het beste is om met de OV of met de fiets te komen. Parkeren is daar lastig. In de Weissenbruchstraat en omgeving is het betaald parkeren .

Organisatie en begeleiding:

Op de Weis

www.opdeweis.nl

 

Kosten en wat krijg je ervoor

De officiële prijs is € 39,95 p.p. De PVBZK biedt het aan voor:

€ 20,-- voor PVBZK-leden

€ 20,-- voor maximaal één introducé

Aanmelden en betalen:
Aanmelden en betalen kan tot 8 mei en uitsluitend met dit formulier, of zolang er plaats is. Je aanmelding is pas geldig als je hebt betaald.

Annulering deelname
Ben je niet in de gelegenheid te komen dan is restitutie helaas niet mogelijk. Wel is het mogelijk iemand anders voor jou in de plaats te laten deelnemen. Neemt iemand anders jouw plaats in, stuur dan uiterlijk 19 mei een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Nog geen lid?
Ben je nog geen lid van de PV en wil je je aanmelden voor de Barista Workshop, wordt dan nu lid voor € 1,- per maand. Lees hier hoe je lid kunt worden.

Meer informatie:

M Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
en/of

Aad van Wijk
T 0642907954