Personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
home
Fotowissel
Fotowissel

SchaakenDonderdag 12 oktober

 

 

 

Op donderdag 12 oktober 2023 organiseert de PV SoZaZa vanaf 17.30 uur een schaaksimultaan die zeker door zal gaan……

Wie is de simultaangever?  Dat is Internationaal Meester Mark van der Werf die eerder binnen het Ministerie van SZW een schaaksimultaan heeft gegeven.

Mark vraagt een bijdrage voor een goed doel. PV SoZaZa vraagt van deelnemers aan het schaaksimultaan alleen inschrijfgeld en PV SoZaZa zorgt dat de bedragen worden aangevuld tot het bedrag dat PV SoZaZa aan hem voor een goed doel wil geven. Leden van de PV SZW en AZ betalen 5 euro, niet-leden betalen 10 euro. Bij de prijs is tevens inbegrepen broodjes en er is een borrelkar.

Hierbij het programma in hoofdlijnen:

17.30 – 18.00 uur: Binnenkomst en tijd voor eten in de Muzenzaal 1-2 B-04.40.VZ op 4e etage C-D-toren.

18.00 uur: Nieuwtjes over schaken door Mark van der Werf

18.15 uur: Start schaaksimultaan

20.30 uur: Verwachte eindtijd en prijsuitreiking.

Durf je de uitdaging aan? Geef je dan gelijk op maar let wel dat er slechts plaats is voor 25 deelnemers en vol is vol.

Mocht je aan een ander schaaksimultaan hebben meegedaan en deze niet hebben gewonnen………. Dan heb nu de kans om weer een poging te wagen. Geef je dus weer op en ga opnieuw deze sportieve strijd aan. Voor degenen die gelijk spelen of weten te winnen van de simultaangever, wacht een klein cadeautje. Doe je mee? Meedoen is toch belangrijker dan winnen! We zien je aanmelding gaarne tegemoet door een mail te sturen naar Frank Veugen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De PV SoZaZa hoopt op een geslaagde en sportieve avond.

Er is geen eigen parkeermogelijkheid. Naast het ministerie ligt wel een particuliere parkeergarage, kosten zijn voor eigen rekening.

Frank Veugen