Personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
home
Fotowissel
Fotowissel

Dansen bij Davora

Proeflessen op dinsdag 5 september en
woensdag 6 september

 

 

Kun je ook niet wachten om je dansschoenen uit de kast te halen en te schitteren op de dansvloer? Goed nieuws, want de interdepartementale dansvereniging Davora start weer een gloednieuw dansseizoen in september. Davora staat voor Dansen voor rijksambtenaren.

Als je klaar bent om je heupen los te gooien en de dansvloer te veroveren, dan is dansvereniging Davora dé plek voor jou. Davora biedt alle gangbare dansen aan, van de opzwepende jive tot de sensuele rumba en alles daartussen in: chachacha, Engelse wals, tango, samba, paso doble en quickstep! Bij Davora leer je niet alleen de pasjes, maar beleef je ook het plezier en de gezelligheid die dansen met zich meebrengt.

En weet je wat zo leuk is? Davora is een laagdrempelige interdepartementale vereniging met ervaren dansleraar Erik en zijn geweldige assistente Monique. Samen zorgen zij voor gedegen danslessen en een flinke dosis humor. Want ja, lachen en dansen gaan hand in hand bij hun.

Proeflessen

Heb je nog nooit eerder gedanst? Op dinsdagavond 5 september en woensdagavond 6 september kun je vrijblijvend een proefles bijwonen. Erik en Monique staan klaar om je te verwelkomen en je te laten zien dat dansen voor iedereen is. Beginners zijn meer dan welkom, maar ook gevorderden kunnen zich aansluiten. Voor de gevorderden bekijken ze graag of ze kunnen instromen in 1 van de bestaande lesgroepen.

Misschien denk je nu: “Ik heb geen danspartner, dus wat moet ik dan?”. Geen zorgen! Tijdens de proeflessen zijn er in voorgaande seizoenen al meer dan genoeg ‘toevallige’ dansparen ontstaan. Wie weet, ben jij de volgende gelukkige.

En mannen, dit is dé kans om je dansmoves te showen en je aan te melden. Dansen is tenslotte plezier voor twee. Je zult er geen spijt van krijgen!

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over dansvereniging Davora en de danslessen? Neem dan snel een kijkje op de

website van Davora

voor alle informatie. Erik en Monique kijken ernaar uit om samen met jou een spetterend dansseizoen te beleven!