Personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
home
Fotowissel
Fotowissel

Foto Bakkerij BohemenWoensdag 13 september

VOLGEBOEKT

Banketbakkerij Boheemen is natuurlijk het bekendst om zijn Bossche Bollen.

Toch wordt Boheemen ook geroemd om het smaakvolle gebak, de heerlijke taarten en ‘eigen’ bonbons maar zeker niet minder om zijn heerlijke (pittige) saucijzenbroodjes.

Niet alleen de alsmaar stijgende kosten, ook de arbeidsintensiviteit van deze workshop, dwingt de bakkers van Boheemen om met deze workshop te stoppen.

Fijn dat ons toch nog de mogelijkheid is geboden om deel te nemen aan deze speciale  laatste workshop en dat ook nog voor een speciale PV-prijs.

Onder deskundige begeleiding van de chef-koks Frank en Michel gaan we aan de slag om grote broodjes en mini’s ook van de pittige soort te maken.

Het recept gaat mee naar huis; leuk om hiervan nu al te proeven en daarna deze thuis nog eens te kunnen maken!

Ook hier geldt, dat alles wat gemaakt is, ook mee naar huis genomen mag worden.

Let op: er is een beperkt aantal plekken (13) en vol = vol!

Praktische gegevens:

Tijd
19.00 uur - 21.30 uur

Locatie
Laan van Nieuw-Oost-Indië 225, Den Haag

Bereikbaarheid

(Betaald) parkeren in de buurt

NS-halte treinstation Laan van NOI

Tramlijn 2 of bus 23 treinstation Laan van NOI

Tramlijn 6 halte Oostinje

Wat neem je mee?
Een goed humeur maakt deze avond compleet!

Kosten

De officiële prijs is € 40,00 p/p

De PV biedt het aan voor:

€ 25,00 voor PVBZK-leden
€ 25,00 voor maximaal één introducé
Deze prijs is inclusief ontvangst met koffie+ of thee+, een drankje na afloop, én alle zelfgemaakte hartige zaligheden…

Aanmelden en betalen
Aanmelden en betalen kan uitsluitend met dit formulier, uiterlijk tot vrijdag 8 september 2023 (of zolang er plaats is). Je aanmelding is pas geldig als je betaald hebt.

Annulering deelname. Ben je niet in de gelegenheid te komen dan is restitutie helaas niet mogelijk. Wel is het mogelijk iemand anders voor jou in de plaats te laten deelnemen. Neemt iemand anders jouw plaats in, stuur dan uiterlijk 8 september 2023 een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nog geen lid? Ben je nog geen lid van de PV en wil je je aanmelden voor de Hartige Happen bij Banketbakkerij Boheemen, wordt dan nu lid voor € 1,00 p/mnd.  Lees hier hoe je lid kunt worden.

Meer informatie
Voor administratieve informatie bij Marija Popovska; mob.06.500.79.763  of via de email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor Inhoudelijke informatie bij Wilma den Heijer; mob.0642.757.6742  of via de email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.