Personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
home
Fotowissel
Fotowissel

Anne Max high tea Zaterdag 24 februari

 Voor iedereen die van thee houdt
 én van zoete en hartige hapjes

VOLGEBOEKT

 

 

 

 

Iedereen die thee drinkt en houdt van zowel zoete als hartige hapjes heeft weleens genoten van een high tea. Deze Engelse traditie is inmiddels ook in Nederland een populair gebruik, hoewel we er ook onze eigen draai aan hebben gegeven. Voor veel Engelsen betekent ‘tea’ ook wel de avondmaaltijd die weinig met thee te maken heeft. En wat wij beschouwen als high tea, is voor Engelsen een cream tea of afternoon tea - wat de Engelsen omschrijven als lichte maaltijd tussen 16.00 en 17.00 uur.

Elke dag vanaf 15.00 uur serrveren bij Anne&Max High tea. Een zeer uitgebreide plank gevuld met huisgemaakt hartige- en zoete lekkernijen. Bruschetta, kazen, quiche, soep, scones, taartjes en naatuurlijk zoveel thee als je op kan. Geen volledige avondmaaltijd maar een ‘aangeklede thee’ met lekkere kleine hapjes die meestal overdag wordt genoten.

In de hofstad genieten van koninklijk goede high teas!

Let op: er is een beperkt aantal plekken (14) en vol = vol!

De officiële prijs is € 24,50. De PVBZK biedt het aan voor:

€ 17,50 voor PVBZK-leden;
€ 17,50 voor maximaal één introducé.

Je dieetwensen kun je per mail doorgeven.

Praktische gegevens
Dag:
Zaterdag 24 februari 2024

Tijd:
15.00 – 18.00 uur

Locatie

Anne&Max
Kerkplein 4, 2513 AZ Den Haag

 

Aanmelden en betalen:
Aanmelden en betalen kan uiterlijk tot 17 februari 2024 en uitsluitend met dit formulier, of zo lang er plaats is. Je aanmelding is pas geldig als je hebt betaald.

Annulering deelname:

Ben je niet in de gelegenheid te komen dan is restitutie helaas niet mogelijk. Wel is het mogelijk iemand anders voor jou in de plaats te laten deelnemen. Neemt iemand anders jouw plaats in, stuur dan uiterlijk 22 februari 2024 een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nog geen lid?
Ben je nog geen lid van de PV en wil je je aanmelden voor de High tea, word dan nu lid voor € 1,- per maand. Lees hier hoe je lid kan worden.

Meer informatie

M Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Marija Popovska
T 06-50079763