Personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
home
Fotowissel
Fotowissel

schakenDonderdag 8 februari

Wie wint voor ons die PV-SoZaZa wisselbeker?!

 

 

Op donderdag 8 februari 2024 organiseert PV SoZaZa weer het Interdepartementaal schaaktoernooi met de strijd om de PV SoZaZa Wisselbeker voor de winnaar van het toernooi. Het toernooi werd vorig jaar gewonnen door Roderick van Kempen.

Het schaaktoernooi vindt plaats in de Resident van het Ministerie van SZW aan de Parnassusplein 5 Den Haag. De zaal waarbinnen het toernooi in het Ministerie van SZW georganiseerd wordt is Muzenzaal 2-3.

De zaal is vanaf 17.30 uur open voor diverse broodjes en soep en het toernooi begint om 18.00 uur en eindigt rond 21.30 uur.

Er is geen eigen parkeermogelijkheid. Naast het ministerie ligt wel een particuliere parkeergarage, kosten zijn voor eigen rekening.

Het inschrijfgeld bedraagt 7,50 euro p.p. In deze prijs in inbegrepen broodjes en soep. Koffie/thee is bij de automaat beschikbaar. Tijdens de avond zullen er hapjes en een borrelkar aanwezig zijn.

Heb je zin om deel te nemen aan het toernooi, dan kun je je alvast aanmelden door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (contactpersoon PV SoZaZa Kimberly Egberts. Frank Veugen zal het toernooi organiseren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

Aanmelden graag vóór donderdag 25 januari 2024.

We hopen op een geslaagd toernooi!