Personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
home
Fotowissel
Fotowissel

logo PV contouren C7462

 

PVBZK zoekt bestuursleden en vrijwilligers!
Kom jij het bestuur van de personeelsvereniging versterken?
De PVBZK is de personeelsvereniging van het ministerie van BZK en heeft ruim 1400 leden. De PVBZK organiseert veel verschillende activiteiten. Denk hierbij aan cursussen, workshops, sportactiviteiten, feesten, dagjes uit, reizen en het regelen van allerlei soorten korting.

Het bestuur bestaat uit een voorzitter, secretaris, penningmeester en enkele algemene bestuursleden. Bestuursleden bepalen mede de koers van de PV, organiseren zelf activiteiten of helpen met het organiseren van activiteiten van collega's, denken en werken mee aan public relations en ledenwerving, et cetera. Er is maandelijks een bestuursvergadering en één keer per jaar een algemene ledenvergadering. Het bestuur wordt bijgestaan door vrijwilligers. Er wordt ook veel samengewerkt met de PV's van de andere departementen.

De PVBZK zoekt extra bestuursleden. Ben je een organisatietalent, creatief, initiatiefrijk, enthousiast, heb je een gevoel voor wat er in deze tijd zal ‘aanslaan’, teamspirit maar ook het vermogen om zelfstandig ideeën op te pakken en uit te werken … dan zijn we op zoek naar jou! Wat krijg je er voor terug? De kans en veel ruimte om je ideeën voor de PV te realiseren, talenten te ontwikkelen, dankbare collega’s, uitbreiding van je netwerk en veel gezelligheid!

Wil jij een activiteit organiseren voor de personeelsvereniging?
Je bent ook van harte welkom als vrijwilliger voor het organiseren van activiteiten. Weet je een leuke workshop, cursus of andere activiteit en wil je die zelf of met collega's organiseren? Neem contact met ons op! Uiteraard helpen we je bij de organisatie met goede raad, tips en financiën.

Heb je interesse of vragen? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We kijken naar je uit!