Personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
home
Fotowissel
Fotowissel
Fotogalerijen

Prinsjesdag

 

Super leuk om een keer mee te maken. 

Mijn ervaring: Super leuk om zo van dichtbij Prinsjesdag te beleven. Iets wat je normaliter alleen via tv mee krijgt. Gelukkig hadden we kussentjes mee want het is een lange zit. Daarnaast idee om evt met Financiën af te spreken om daar ook als ambtenaar wie weet rondleiding te krijgen voordien. 

 

Ik heb heel erg genoten en ik vond het geweldig. Hartelijk bedankt nogmaals voor de organisatie. De andere keer dat ik de Gouden Koets zo dichtbij zag en de passagiers was toen ik in dienst zat en op het Binnenhof stond. Deze keer vond ik het een stuk relaxter en ik kon naar het toilet en eten en drinken halen. Mijn vriendin die het voor het eerst zag vond het ook een geweldige ervaring. Kortom als het aan mij ligt volgend jaar weer.

 

Wij, mijn zoon en ik, hebben genoten van de lekkere oranjebol, het droge zonnige weer, de mooie plek en de gezelligheid op de tribune.

 

Dit was mijn eerste keer op een tribune. Ik vond het enorm leuk! En ik vond het een hele eer en gezellig dat ik bij jullie mocht zitten. Ik heb genoten. Dank je wel voor de organisatie.

 

Mijn vrouw was ziek, reden waarom wij niet gegaan zijn. Overigens zag ik op de TV lege tribunes.

                                                                           

Workshop Tekenen met Pastelkrijt

 

Wat een super leuke, maar ook leerzame workshop en eigenlijk ‘masterclass’ J. Met veel plezier heb ik deelgenomen aan deze masterclass. Waar we in het begin (bewust) in het diepe werden gegooid om van een voorbeeld een pimpelmeesje na te tekenen werden we daarna (op het grote vel) aan de hand mee genomen door Loes. Een super enthousiaste vrouw die haar eigen weg in ‘tekenen met pastelkrijt’ vertelde en ons helemaal op ons gemak stelde. Aan het eind van de workshop zagen we de meest mooie creaties, qua kleur, meng techniek en compositie. Kortom een heerlijke manier om je werkdag mee af te sluiten.

 

Het was een geweldig leuke workshop. We kregen veel uitleg over materiaal en techniek en gaandeweg ontstond er bij iedereen een prachtig resultaat!

 

Een super enthousiaste vrouw die haar eigen weg in ‘tekenen met pastelkrijt’ vertelde en ons helemaal op ons gemak stelde. Aan het eind van de workshop zagen we de meest mooie creaties, qua kleur, meng techniek en compositie. Kortom een heerlijke manier om je werkdag mee af te sluiten.

 

“Deze workshop is zeker een aanrader! Loes neemt je van begin tot eind mee in het werken met pastelkrijt. Dit doet ze op een hele toegankelijke en gezellige manier. Ook als je nog nooit met pastelkrijt hebt gewerkt is het goed te doen, door de uitleg die Loes geeft. Erg leuk ook om aan het eind ieders kunstwerk te zien.”

 

Graag wil ik feedback geven. Ik had me opgegeven samen met mijn dochter. Het was een hele leuke workshop. We hebben hele mooie tekeningen gemaakt. Loes is ook een inspirerende kunstenares. Bijgaand stuur ik 2 foto’s mee van onze resultaten. De foto’s mogen geplaatst worden.

 

Padel

Revieuw 1

Het was zo geweldig deze Padel workshop. De uitleg van de instructrice was zo goed met haar voorbeelden, uitleg en hulp tijdens de kleine oefeningen die ze gaf.

Ongelofelijk dat in zo’n korte tijd je al een paar wedstrijdjes kunt spelen. Het verschil met squash en tennis is groot. Persoonlijk vind ik tennis te zwaar en squash gaat me te snel en is zo technisch.

Padel zit er goed tussenin, makkelijke regeltjes en daardoor makkelijker te spelen en zeker voor herhaling vatbaar.

Dank je wel PV BZK voor het organiseren van deze workshop.

 

Revieuw 2

Zeer leuk om tips en trics te krijgen.. fanatiek spelletje. Prachtig weer.

De Passage Den Haag

Review 1

Mijn introducé en ik hebben enorm genoten van de rondleiding. Temeer omdat het een stralende dag was.

Ik heb dus nooit geweten dat Engeland en Nederland aan elkaar hebben gezeten en al helemaal niet dat de Passage wat schuin afloopt! En dat de Terrazzo-Ster-vloer in het midden van de Passage de grootste van de wereld is! Leuk om alle wetenswaardigheden van de Passage te horen. Ook als je over een van de bruggetjes boven de Passagevloeren loopt (ja mensen, kijk wat vaker omhoog als je door de Passage loopt) krijg je een heel ander beeld van dit bouwwerk. De rondleiding in een van de appartementen bovenin de Passage (sommige zijn bewoond) maakte indruk op mij. Hier zou ik best wel kunnen wonen. Wat een ruimte! En als klap op de vuurpijl het uitzicht over een gedeelte van Den Haag (Binnenhof, de sky-line) maakte indruk. Ik vond het een hele leuke, gezellige en indrukwekkende rondleiding die ik niet had willen missen!

Revieuw 2

Ik vond het in een woord een fantastische rondleiding! Deze rondleider wist met zoveel kennis en humor zo veel te vertellen en dan nog een zelfgemaakt gedicht over het Achterom op de koop toe! Gewoon top!

Rondleiding de Bijenkorf 19 oktober

Alleszins interessante excursie met bevlogen gids.

Barista Workshop 8 oktober

Mijn dochter en ik hebben genoten van de Barista workshop, heel leerzaam

Rondleiding Stadswijngaard 30 juli 2022

Wij hebben ons verbaasd dat midden in een drukke stad een zo’n unieke wijngaard mogelijk is,

Vegan kookworkshop 2022

Lees hier de reacties van de deelnemers aan de Vegan Kookworkshop en klik onderaan op de foto voor de fotogalerij!

Rondleidingen Amare 2022

De rondleiding vond ik erg geslaagd en interessant. Heel mooi gebouw en ook heel toegankelijk voor gehandicapten.

Street art tour Binckhorst 2021

Wat een super gave tour was de The Hague Street Art fietstour in de Binckhorst!

Wildplukwandeling Clingendaal 2021

Wij hebben vandaag een erg leuke leerzame middag gehad in Clingendael.

Haagse Kloosterbrouwerij 2021

Wij vonden deze rondleiding met proeverij enorm leuk. Ik wist niet dat hier in de Oude Molstraat een kloosterbierbrouwerij zat.