Personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
home
Fotowissel
Fotowissel

Haagse Kloosterbrouwerij 2021

Wij vonden deze rondleiding met proeverij enorm leuk. Ik wist niet dat hier in de Oude Molstraat een kloosterbierbrouwerij zat. 

Ik had wel eens gehoord van het klooster, maar nog nooit van binnen gezien. Prachtig! Ik vond het als een verborgen parel in de stad.  En het eindigde met een proeverij, wat wil ik nog meer. Erg leuk! Ik vond het ook leuk jou even weer te zien.

Was een echt hele leuke interessante en lekkere bijeenkomst, zeker voor herhaling vatbaar !

Leuk om achter de gevel Haagse pareltjes te ontdekken (kapel) met interessante achtergrond info en als kers op de taart de proeverij, helemaal geslaagd, nogmaals dank voor het organiseren.

Wij vonden het een hele leuke ervaring en werd het heel leuk verteld.

Aangezien we al ons leven lang in Den Haag wonen wisten we niet wat er binnen deze muren te zien was.

Hartelijk dank voor deze hele leuke ervaring.

Ik vond het een erg leuke activiteit. De brouwerij is een mooie plek, midden in de stad. Erg interessant om eens wat te horen over de geschiedenis en het brouwproces.

Wij hebben echt heel erg genoten van de rondleiding en proeverij. Heel bijzonder was de serene stilte in de kapel. Midden in het drukke centrum van Den Haag een oase van rust. Kees deed de rondleiding en de uitleg van het brouwproces super goed. De drie bieren die we mochten proeven hebben we ook gelijk gekocht. Haha, heerlijk.

Ik vond het een hele leuke rondleiding en heb heerlijke biertjes geproefd! Wat mij betreft voor herhaling vatbaar, dus.

Naast de kennismaking met een aantal voortreffelijke bieren is mij voornamelijk het unieke stukje Den Haag bijgebleven.

Op een hele enthousiaste wijze zijn we door Kees en broeder Jan Maria meegenomen door een stukje Haagse historie, een prachtige kapel en het verleden, heden en toekomst van de brouwerij.

Een aanrader voor iedereen die in Den Haag is geïnteresseerd en een unieke kans om een kijkje te nemen achter de kloostergevel in de Oude Molstraat.