Personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
home
Fotowissel
Fotowissel

Vegan kookworkshop 2022

Lees hier de reacties van de deelnemers aan de Vegan Kookworkshop en klik onderaan op de foto voor de fotogalerij!

Wat een mooie en bijzondere ervaring om vegan te koken! Ik heb het erg naar mijn zin gehad en vind het altijd erg leuk om nieuwe dingen in de keuken te leren. Het enthousiasme  en liefde voor het vak van de dames in de keuken werkt aanstekelijk en achteraf was het smullen van wat iedereen had bereid. De locatie waar Hagedis is gevestigd ademt veel geschiedenis uit, wat de ervaring nog bijzonderder maakt.

Nogmaals dank voor de leuke workshop gister, we hebben allemaal genoten en het eten was onwijs goed gelukt. Ook de eigenaar vond het super geslaagd en voor herhaling vatbaar.

Het was erg gezellig, heel leuk gezelschap en aardige dames. De voorbereidingen waren voortreffelijk en de sfeer ook uitstekend. Het was voor mij een eerste kennismaking met totaal vegan eten.

Ik vond de vegan kookworkshop heel leuk. Lekkere gerechten en aardige begeleiders.

Zeker voor herhaling vatbaar. Ook een goede gelegenheid om collega’s van BZK te ontmoeten.

Ik vond het een zeer geslaagde kookworkshop. Alles werd duidelijk uitgelegd, erg vriendelijke mensen, mooie locatie, gezellig en vooral heel erg lekker eten. Verrassende lekkere vegan producten gegeten, zeker voor herhaling vatbaar!