Personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
home
Fotowissel
Fotowissel

Workshop Tekenen met Pastelkrijt

 

Wat een super leuke, maar ook leerzame workshop en eigenlijk ‘masterclass’ J.

Met veel plezier heb ik deelgenomen aan deze masterclass. Waar we in het begin (bewust) in het diepe werden gegooid om van een voorbeeld een pimpelmeesje na te tekenen werden we daarna (op het grote vel) aan de hand mee genomen door Loes. Een super enthousiaste vrouw die haar eigen weg in ‘tekenen met pastelkrijt’ vertelde en ons helemaal op ons gemak stelde. Aan het eind van de workshop zagen we de meest mooie creaties, qua kleur, meng techniek en compositie. Kortom een heerlijke manier om je werkdag mee af te sluiten.

 

Het was een geweldig leuke workshop. We kregen veel uitleg over materiaal en techniek en gaandeweg ontstond er bij iedereen een prachtig resultaat!

 

Een super enthousiaste vrouw die haar eigen weg in ‘tekenen met pastelkrijt’ vertelde en ons helemaal op ons gemak stelde. Aan het eind van de workshop zagen we de meest mooie creaties, qua kleur, meng techniek en compositie. Kortom een heerlijke manier om je werkdag mee af te sluiten.

 

“Deze workshop is zeker een aanrader! Loes neemt je van begin tot eind mee in het werken met pastelkrijt. Dit doet ze op een hele toegankelijke en gezellige manier. Ook als je nog nooit met pastelkrijt hebt gewerkt is het goed te doen, door de uitleg die Loes geeft. Erg leuk ook om aan het eind ieders kunstwerk te zien.”

 

Graag wil ik feedback geven. Ik had me opgegeven samen met mijn dochter. Het was een hele leuke workshop. We hebben hele mooie tekeningen gemaakt. Loes is ook een inspirerende kunstenares. Bijgaand stuur ik 2 foto’s mee van onze resultaten. De foto’s mogen geplaatst worden.