Personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
home
Fotowissel
Fotowissel

Prinsjesdag

 

Super leuk om een keer mee te maken. 

Mijn ervaring: Super leuk om zo van dichtbij Prinsjesdag te beleven. Iets wat je normaliter alleen via tv mee krijgt. Gelukkig hadden we kussentjes mee want het is een lange zit. Daarnaast idee om evt met Financiën af te spreken om daar ook als ambtenaar wie weet rondleiding te krijgen voordien. 

 

Ik heb heel erg genoten en ik vond het geweldig. Hartelijk bedankt nogmaals voor de organisatie. De andere keer dat ik de Gouden Koets zo dichtbij zag en de passagiers was toen ik in dienst zat en op het Binnenhof stond. Deze keer vond ik het een stuk relaxter en ik kon naar het toilet en eten en drinken halen. Mijn vriendin die het voor het eerst zag vond het ook een geweldige ervaring. Kortom als het aan mij ligt volgend jaar weer.

 

Wij, mijn zoon en ik, hebben genoten van de lekkere oranjebol, het droge zonnige weer, de mooie plek en de gezelligheid op de tribune.

 

Dit was mijn eerste keer op een tribune. Ik vond het enorm leuk! En ik vond het een hele eer en gezellig dat ik bij jullie mocht zitten. Ik heb genoten. Dank je wel voor de organisatie.

 

Mijn vrouw was ziek, reden waarom wij niet gegaan zijn. Overigens zag ik op de TV lege tribunes.