Skip to main content

Personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties06-50079763

Dansen bij DAVORA


               

DDansen bij Davora  Dansen bij Davora: Dit jubileumjaar al 50 Jaar Dansen voor Allemaal!

Davora, de gezelligste stijldansclub binnen de Rijksoverheid!

Davora is een rijksbrede stijldansvereniging. Hoewel in eerste instantie een echte Rijksclub, is het mogelijk voor alle stijldansliefhebbers om lid te worden en met ons mee te dansen, oud, jong, ambtenaar of niet! Je hoeft dus niet per sé lid te zijn van een personeelsvereniging om te komen dansen bij Davora.

Start danslesseizoen seizoen 2024 - 2025
Een nieuw danslesseizoen start met de lessen in september en loopt door tot half april. Echter, in januari is er een tweede mogelijkheid om aan te sluiten. Wanneer precies, dat komt in de Nieuwsbrief en op de website.

Gratis proefles
Altijd al willen stijldansen maar je weet niet ..... ? Aan het begin van elk nieuw seizoen én in december voor de tweede helft van het seizoen, geven dansleraar Erik van Raam en zijn assistende Monique een gratis proefles. Je bent van harte welkom om hier vrijblijvend aan deel te nemen! Schrijf je snel in voor deze proefles via www.davora.nl

DE EERSTVOLGENDE PROEFLESSEN ZIJN OP DINSDAGAVOND 3 EN WOENSDAGAVOND 4 SEPTEMBER

Nieuwsgierig?
Natuurlijk kun je tijdens het dansseizoen altijd een kijkje komen nemen bij een dansles om je een indruk te vormen van hoe dat dan gaat, zo'n dansles bij Davora. De lessen zijn op dinsdag- en woensdagavonden van 19:00 tot 22:15. Kijk hier voor nadere informatie.

Danspartner gezocht?
Uit de praktijk blijkt dat er best veel mensen zijn die zouden willen dansen, maar geen danspartner hebben. Davora biedt de mogelijkheid om te 'koppelen'. Dat lukt natuurlijk alleen als zich evenveel mannen als vrouwen melden om bij ons op les te komen. Dus: Grijp je kans en dans: meld je aan bij Davora. Geen garanties, maar sommige toevallige dansparen houden het al vele jaren samen vol.

Lesdagen, -tijden en -locatie, aanmelding, rooster en lesgeld seizoen 2024 – 2025
De meest recente informatie vind je op www.davora.nl.

Voor vragen kun je als Rijkscollega, ook terecht bij de personeelsvereniging van BZK, de PVBZK: Marleen van Poelijk, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Take More Chances Dance More Dances

 

 

 

 

 

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Over DAVORA

Stijldansclub DAVORA is in 1974 opgericht als interdepartementale danscommissie voor rijksambtenaren (vandaar de naam: DAnsen VOor RijksAmbtenaren). Hoewel nog steeds een echte interdepartementale stijldansvereniging, is DAVORA sinds een aantal jaren toegankelijk voor iedereen die op een ontspannen en laagdrempelige manier ballroom en Latin wil (leren) dansen. Al je vrienden, familie en kennissen kunnen dus ook komen dansen bij DAVORA. De dansclub heeft rond de 125 leden.