Skip to main content

Personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties06-50079763

Fitness, hardlopen, dansen en meer ...

De PVBZK probeert op allerlei manieren bij te dragen aan een goede conditie van haar leden.

Hardlopen

Je kunt (als je in rijksdienst bent) via  'Rennen voor het Rijk' deelnemen aan de City Pier City,  
De PV BZK organiseert jaarlijks (oktober) de JuBi-loop. Hier nemen collega's van V&J en BZK aan deel. Ook LaViVo is van plan om mee te doen.

Ballroom en Latin Dansen

Bij de interdepartementale dansvereniging Davora kun je laagdrempelig en voor een zeer aantrekkelijke prijs dansles volgen en deelnemen aan bals en andere (ballroom en Latin) dansavonden. Naast het reguliere dansprogramma worden er regelmatig ook minicursussen gegeven.

Zumba en Afrikaans dansen

Regelmatig worden er hiervoor workshops en korte cursussen georganiseerd. Let op de website en de attenderingsmails!

Bedrijfsfitness bij BZK

Het ministerie van BZK biedt met ingang van 1 januari 2013 de mogelijkheid om voordelig te sporten bij een fitnesscentrum naar eigen keuze. De Jubifit bedrijfsfitness komt daarmee te vervallen.

De bedrijfsfitness nieuwe stijl biedt medewerkers van BZK de keuze om te sporten bij een fitnesscentrum in de buurt van je werk of waar je woont. Verder kun je nog kiezen voor sporten met specifieke doelgroepen en de tijd waarop je dat doet, overdag, ’s avond of in het weekeinde. Voorwaarde is wel dat je sportschool is aangesloten bij de koepelorganisatie Bedrijfsfitness Nederland (BFNL).

Deze actie is uitsluitend voor medewerkers werkzaam bij BZK.

zie Bedrijfsfitness Nederland

en aangesloten sportscholen

Deze zijn verspreid over heel Nederland. Er is altijd wel een sportschool te vinden bij jou in de buurt of bij je werklocatie. Deelname is niet mogelijk voor gedetacheerden, stbedrijagiaires, vakantiehulpen, wachtgelders, oproep- en invalkrachten en overige medewerkers niet in loondienst van BZK.

Is je standplaats Korte Voorhout 7? Dan kun je ook gebruikmaken van de inpandige fitness in dat pand. Bekijk de spelregels op intranet.

kosten bedrijfsfitness: 

BZK betaalt 15 euro per maand mee aan je abonnement als je die afsluit via Bedrijfsfitness Nederland  Het resterende bedrag (boven de 15 euro) betaal je zelf. 

Pilatus, fitness, sportieve activiteiten

Regelmatig organiseert de PV BZK fitness activiteiten zoals pilatus, padel of zwemmen in zee.

Let op de aankondigingen.