Skip to main content

Personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties06-50079763

Tennisvereniging BiZaKo

tennisbal

De tennisvereniging BiZaKo bestaat sinds 1981 en staat voor gezelligheid. Aangezien gezelligheid voorop staat, worden er per seizoen een aantal recreatieve toernooien georganiseerd, waar leuke prijzen te winnen zijn. Elk jaar wordt het tennisseizoen afgesloten met een gezellige avond. Het seizoen loopt van eind maart tot medio december. Voor wintertennis kan je elke dag de baan op. In 2010 is de samenwerking met de tennisvereniging Justitie begonnen en staat de vereniging open voor medewerkers van alle ministeries.

Samenstelling bestuur
-         Henk van Leersum (voorzitter)
-         Gerard van Evert (penningmeester)
-         Joke Meulmeester (secretariaat)

Locatie
Tennispark Hanenburg
Daal en Bergselaan 3
2565 AB Den Haag

Tijden
Woensdagmorgen van 10.00 - 12.30 uur
Vrijdagmiddag van 12.30 - 15.30 uur
Zondagmiddag van 13.00 - 17.30 uur

Tennisseizoen
Het tennisseizoen loopt van eind maart tot medio december. We spelen op een kunstgravel baan met als voordeel dat na eventuele regen er weer snel kan worden gespeeld. Als we met meer dan 7 leden zijn, dan hebben we de mogelijkheid tot het bijhuren van een 2de baan.
Van december t/m maart kan dagelijks getennist worden na aanschaf van een winterkaart (niet in de avonduren). Er zijn altijd leden, die zich niets aantrekken van de kou, dus in de winter wordt er ook zeker gespeeld. Via whatsapp houden we contact met elkaar, zodat er nooit iemand tevergeefs op de baan staat.

De contributie per persoon per seizoen
Voor PVBZK-leden: € 180,00.. Dit bedrag is inclusief parkkaart, administratiekosten en dergelijke. Bij aanvang van het seizoen ontvangt iedereen een blik ballen, die centraal worden opgeslagen en wanneer nodig tevoorschijn worden gehaald

De prijs voor een winterkaart (apart aan te schaffen) bedraagt € 50,-.

Kennismaken?
Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom, kom gerust een eens een paar uurtjes geheel vrijblijvend meespelen! Graag wel van tevoren aanmelden op e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Contact
Joke Meulmeester (secretariaat)
M Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.