Skip to main content

Personeelsvereniging van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties06-50079763

Wie zijn wij?

De PV-BZK wordt aangestuurd door een algemeen bestuur bestaande uit vrijwilligers, dat wordt ondersteund door een enthousiaste groep mede-vrijwilligers.

Wij hopen dat we je met deze site meer dan voldoende redenen kunnen geven om lid te willen zijn van onze personeelsvereniging!

Medewerkers van het ministerie van BZK kunnen via de salarisadministratie € 1,- per maand laten inhouden voor het lidmaatschap van de Personeelsvereniging. Overige leden (buitenleden) betalen jaarlijks € 12,-. Ook detachanten kunnen op deze manier lid worden van de PVBZK.
Rekening nummer van de Personeelsvereninging BZK is NL 88 INGB 000 2652841

Heb je suggesties voor onze site of vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Voor elk wat wils!

De PV-BZK organiseert jaarlijks zeer verschillende activiteiten.

Doelstelling is het bevorderen van de saamhorigheid door middel van een uitgebreid activiteitenprogramma voor ontspanning en gezelligheid.

Ons uitgangspunt is: 'voor elk wat wils!'

Onderstaand kun je een greep zien uit de activiteiten die de PVBZK de afgelopen tijd zoal heeft georganiseerd. De PV probeert alles tegen zeer voordelige prijzen en soms zelfs kostenloos aan te bieden.

Heb je zelf een goed idee voor een workshop, deelname aan een sportevenement of een bijzondere activiteit?

Neem dan contact op via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Allerlei activiteiten op een rij:

Door het jaar heen worden er door de PV-BZK diverse ‘kleine’ activiteiten georganiseerd. Paasbloemschikken, boekenruilbeurs, kralen/ketting maken en mozaïeken of een stadswandeling. Daarnaast worden er ook een aantal ‘grote’ activiteiten georganiseerd, zoals een meerdaagse (buitenlandse) reis, het Sinterklaasfeest of een kerstreis. Vaak in samenwerking met andere ministeries. Deze interdepartementale samenwerking van de PV's zal de komende tijd worden uitgebreid om ons aanbod nog gevarieerder te maken.

Bij voldoende belangstelling zijn er talencursussen voor zowel beginners als gevorderden: Spaans, Frans, Italiaans, Duits en Engels.

Dansen
De interdepartementale dansvereniging DAVORA organiseert danscursussen, bals en soirees speciaal voor ambtenaren van Rijk, provincies, gemeenten en semi-overheidsinstellingen en hun introducés. Sinds 2012 is Davora een subclub van de PVBZK. Voor nadere informatie kun je zowel bij de PVBZK als bij Davora zelf terecht. 

Sport
De PV-BZK organiseert jaarlijks deelname van PVBZK-leden aan de City Pier City loop, de Royal Ten, JuBi-strandloop (samen met het ministerie van Justitie en Veiligheid) en het  interdepartementale volleybaltoernooi.  Voor deze activiteiten geldt dat deelname voor onze leden gratis is. Fitnessen kun je (uitsluitend medewerkers BZK) vlak bij "huis" via het ministerie. 

BZK beschikt over een eigen voetbalteam.

Korting

De PV-BZK is aangesloten bij de federatie van West Nederlandse Personeelsvereingen, een overkoepelende personeelsvereniging voor veel Zuid-Hollandse personeelsverenigingen. Door het grote aantal leden, centrale inkoop en grote aantallen deelnemers kan vaak extra kortingen worden bedongen. Als je lid wordt van de PV-BZK krijg je een code waarmee je gebruik kunt maken van aanbiedingen. Je krijgt korting bij een aantal winkels in en om Den Haag e.o.

Tot slot

Wij hopen dat we je overtuigd hebben om lid te worden van onze personeelsvereniging!

Heb je suggesties voor onze site of vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Namens het bestuur van PV-BZK